Lisnato testo i mleveno meso. Zar postoji neko ko ne voli ovu kombinaciju? Mislim da ne. Zato evo jednog super recepta. Može da bude predjelo, može da se nađe na novogodišnjoj trpezi, a uz čašu jogurta može da bude i savršena večera.
Potrebno:
Glavicu luka očistiti i iseckati na sitne kockice i dinstati dok ne bude staklasta. Dodati mleveno meso posoliti i pobiberiti. Dinstati još dvadeset minuta. Skinuti sa šporeta dodati origano, a kad se malo prohladi dodati pavlaku i kečap.
Puniti korpice, dekorisati po želji i servirati.
Prijatno!
Potrebno:
- 1 pakovanje lisnatog testa
- 500 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- so
- biber
- origano
- 1 čaša pavlake
- 3 kašike kečapa
Glavicu luka očistiti i iseckati na sitne kockice i dinstati dok ne bude staklasta. Dodati mleveno meso posoliti i pobiberiti. Dinstati još dvadeset minuta. Skinuti sa šporeta dodati origano, a kad se malo prohladi dodati pavlaku i kečap.
Puniti korpice, dekorisati po želji i servirati.
Prijatno!
Mnjam, ovo je brutalna kombinacija!
ОдговориИзбриши