Preporučujem vam da isprobate ovaj recept. Jednostavno je i brzo i vrlo ukusno.
Potrebno:
Bešamel sos na moj način
Zagrejati 1dcl ulja pa dodati brašna 3-4 kašike i propržiti. Brašno mora da ostane belo. Kada se proprži brašno dodati mleka da bi se postigla željena gustina. U gotov sos dodati 5 kašika pavlake ( ja ga zbog toga ostavim da bude gušći dok ga kuvam da ga ne bi pavlaka jako razredila). Po ukusu zasoliti i pobiberiti.
Sve servirati toplo. Po želji uz ovo jelo možete da poslužite zelenu salatu, kisele krastavčiće ili šta volite.
Prijatno!
Potrebno:
- 500gr fileta soma
- brašno
- ulje
Bešamel sos na moj način
Zagrejati 1dcl ulja pa dodati brašna 3-4 kašike i propržiti. Brašno mora da ostane belo. Kada se proprži brašno dodati mleka da bi se postigla željena gustina. U gotov sos dodati 5 kašika pavlake ( ja ga zbog toga ostavim da bude gušći dok ga kuvam da ga ne bi pavlaka jako razredila). Po ukusu zasoliti i pobiberiti.
Sve servirati toplo. Po želji uz ovo jelo možete da poslužite zelenu salatu, kisele krastavčiće ili šta volite.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар