Pileća krilca obožavamo ih i vrlo često ih pripremam za moju porodicu na razne načine. Ako i vi volite krilca a niste ih probali u kombinaciji sa sirom, predlažem vam da ih na ovaj način pripremite već sutra.
Potrebno:
Krilca dobro zasoliti, staviti u vatrostalnu tepsiju, sipati malo ulja i malo vode i staviti u rernu da se peče. Kada su pečena do pola izvaditi i preliti ih sa smesom koja je napravljena od izrendanog sira, jaja, pavlake i majoneza. Vratiti u rernu i peći dok se sav sir ne istopi i dobije lepu žutu boju.
Servirati uz pire i salatu po želji.
Prijatno!
Potrebno:
- 1 kg pilećih krilaca
- 500 gr trapista ili nekog drugog tvrdog sira
- 2 jajeta
- 2 kašike pavlake
- 1 kašika majoneza
- so
- ulje
Krilca dobro zasoliti, staviti u vatrostalnu tepsiju, sipati malo ulja i malo vode i staviti u rernu da se peče. Kada su pečena do pola izvaditi i preliti ih sa smesom koja je napravljena od izrendanog sira, jaja, pavlake i majoneza. Vratiti u rernu i peći dok se sav sir ne istopi i dobije lepu žutu boju.
Servirati uz pire i salatu po želji.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар