Ako niste odlučili šta ćete da spremate sutra za ručak, imamo predlog za vas. Pasulj, meso i sir u kombinaciji, vrlo ukusno.
Potrebno:
Skuvati pasulj u slanoj vodi pa ga ocediti. Meso i luk iseckan na kockice dinstati na malo ulja i vode. Začiniti biberom i paprikom i posoliti po ukusu.
Vatrostalnu tepsiju malo namazati sa uljem staviti pasulj i meso i promešati. Staviti u vruću rernu na deset minuta. U činiju izrendati sir i pomešati ga sa pavlakom i jajima pa preliti preko pasulja i mesa, izmešati i vratiti u rernu da se peče još dvadesetak minuta. Poslužiti dok je vruće.
Prijatno!
Potrebno:
- 500 gr pasulja (tetovac)
- 500 gr mlevenog mešanog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 300 gr tvrdog sira
- 2 male pavlake
- 2 jajeta
- ulje
- 2 dl vode
- začini: so, biber, mlevena paprika
Skuvati pasulj u slanoj vodi pa ga ocediti. Meso i luk iseckan na kockice dinstati na malo ulja i vode. Začiniti biberom i paprikom i posoliti po ukusu.
Vatrostalnu tepsiju malo namazati sa uljem staviti pasulj i meso i promešati. Staviti u vruću rernu na deset minuta. U činiju izrendati sir i pomešati ga sa pavlakom i jajima pa preliti preko pasulja i mesa, izmešati i vratiti u rernu da se peče još dvadesetak minuta. Poslužiti dok je vruće.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар