Vrlo ukusna salata koja može da bude i kompletan obrok uz krišku vašeg omiljenog hleba.
Potrebno:
Boraniju kuvajte u zasoljenoj vodi. Kada je kuvana, ocedite vodu i ako nije dovoljno slano zasolite po ukusu. Ostavite da se ohladi. Kada je skroz hladna, dodajte jogurt, sitno seckani peršunov list i beli luk, biber i par kapi limunovog soka. Ostavite da odstoji barem sat vremena pre služenja. Poslužite uz svinjsko pečenje.
Prijatno!
Potrebno:
- 500 gr zelene boranije
- peršunov list
- 3 čena belog luka
- 1 čaša jogurta
- so
- biber
- par kapi limunovog soka
Boraniju kuvajte u zasoljenoj vodi. Kada je kuvana, ocedite vodu i ako nije dovoljno slano zasolite po ukusu. Ostavite da se ohladi. Kada je skroz hladna, dodajte jogurt, sitno seckani peršunov list i beli luk, biber i par kapi limunovog soka. Ostavite da odstoji barem sat vremena pre služenja. Poslužite uz svinjsko pečenje.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар