Lagano, brzo za spremanje, ukusno i idealno za letnje dane...
Potrebno:
Makarone skuvati. Crveni pasulj ocediti i staviti u ključalu vodu na 2-3 minuta pa ponovo ocediti. Tikvicu iseckati na tanje kolutove i propržiti na vrelom ulju. Paradaj, krastavce, beli i ljubičasti luk iseckati na kockice. Trapist izrendati. Sve pomešati u velikoj dubljoj činiji. Dodati sitno iseckani peršunov list, senf, sirće, ulje, biber, vegetu i dobro promešati. Ako vam nije dovoljno slano posolite po vašem ukusu.
Prijatno!
Potrebno:
- konzerva crvenog pasulja
- 400 g makarona
- 2 manja sveža krastavca neoljuštena
- 2 čena belog luka
- 1 veća glavica ljubičastog luka
- 3 sveža tvrđa paradajza
- 1 manja tikvica
- peršunov list
- 100 g trapista
- 2 kašike senfa
- 5 kašika ulja
- 1 kašika sirćeta
- biber
- vegeta
Makarone skuvati. Crveni pasulj ocediti i staviti u ključalu vodu na 2-3 minuta pa ponovo ocediti. Tikvicu iseckati na tanje kolutove i propržiti na vrelom ulju. Paradaj, krastavce, beli i ljubičasti luk iseckati na kockice. Trapist izrendati. Sve pomešati u velikoj dubljoj činiji. Dodati sitno iseckani peršunov list, senf, sirće, ulje, biber, vegetu i dobro promešati. Ako vam nije dovoljno slano posolite po vašem ukusu.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар