Na ovaj način pripremljene tikvice probaće i oni koji ih nikako ne vole...
Potrebno:
Tikvice neoljuštene iseći na deblje kolutove. Ostaviti ih pola sata da se osuše. Peći ih na vrelom ulju sa svake strane nekoliko minuta, dok ne dobiju lepu boju. U činijicu stavite sitno iseckan beli luk, dodate mu začine i pomešate. Po želji možete dodati i malo origana ili bosiljka. Pečene tikvice ređajte u činiju i sa svake strane premažite smesom od belog luka i začina.
Prijatno!
Potrebno:
- tikvice
- beli luk
- vegeta
- so
- biber
Tikvice neoljuštene iseći na deblje kolutove. Ostaviti ih pola sata da se osuše. Peći ih na vrelom ulju sa svake strane nekoliko minuta, dok ne dobiju lepu boju. U činijicu stavite sitno iseckan beli luk, dodate mu začine i pomešate. Po želji možete dodati i malo origana ili bosiljka. Pečene tikvice ređajte u činiju i sa svake strane premažite smesom od belog luka i začina.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар