Nešto malo drugačije medeno srce... Brzo se pravi, a klinci će biti oduševljeni...
Potrebno:
Jaja, šećer, vanilin šećer, cimet i prašak za pecivo dobro promešajte, možete i mikserom da umutite. Kada umutite dodajte mleko, a zatim dodajte brašno i mutite varjačom dalje, dok se ne razbiju sve grudvice. Na kraju dodajte pasirane jagode, lagano promešajte, sipajte u podmazanu tepsiju i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta.
Kada je pečeno možete da stavite preliv od čokolade, ili jednostavno pospite šećerom u prahu.
Prijatno!
Potrebno:
- 3 jajeta
- 1 čaša šećera
- 1 vanilin šećer
- 2 dcl mleka
- 10 g cimeta
- 250 g jagoda svežih
- 3 čaše brašna
- 1 prašak za pecivo
Jaja, šećer, vanilin šećer, cimet i prašak za pecivo dobro promešajte, možete i mikserom da umutite. Kada umutite dodajte mleko, a zatim dodajte brašno i mutite varjačom dalje, dok se ne razbiju sve grudvice. Na kraju dodajte pasirane jagode, lagano promešajte, sipajte u podmazanu tepsiju i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta.
Kada je pečeno možete da stavite preliv od čokolade, ili jednostavno pospite šećerom u prahu.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар